Ny hjemmeside – er det besværet og pengene værd?

Så lykkedes det endelig – Egekærslund A/S har fået ny hjemmeside. Ejer Helle Lundsgaard fortæller om processen, og hvilke overvejelser hun har gjort sig.  

Hvorfor ny hjemmeside?

”Vores hjemmeside er vores vigtigste digitale ansigt udadtil, når vi gerne vil fortælle potentielle kunder om hvem vi er, og hvad vi står for. Det dur ikke at have en hjemmeside, som signalerer noget andet, end det budskab vi gerne vil sende” siger Helle Lundsgaard. 

Proces og resultat 

Det har taget ca. 3 måneder at få hjemmesiden på plads, fordi virksomheden har skrevet teksterne selv og være helt tæt på den grafiske designproces. 
”Det har været vigtigt for os at få maksimal indflydelse på processen, og ikke blot overlade det hele til et webbureau, som så efter et par uger sender et komplet udkast til en hjemmeside.  Det har vi prøvet før, og det fungerer ikke for os” siger Helle.  

Egekærslund har lagt mange timer i projektet, men til gengæld er resultatet blevet som de ønskede. ”Vi synes bestemt at det har været tiden og pengene værd, men vi kunne ikke have kørt sådan en proces, hvis ikke vi havde haft en medarbejder til at løse opgaven” udtaler Helle.

pic