Entreprenør

Spuling og slamsugning


Tilstoppede dræn eller kloakker er altid en stor irritation. Det kan være en god investering af vedligeholde drænsystemer og forebygge tilstopning ved hjælp af jævnlige spulinger. Vi har gennem flere år hjulpet Odense Kommune med spulinger af dræn på boldbaner.

Forebyggende indsats på boldbaner

Slamsuger m/vejbrøndetårn

Kombi spuler/slamsuger

Pumper og kompressorer

Umiddelbart kunne man tro, at det giver en merudgift for kommunen med to årlige spulinger af vores dræn i boldbanerne, men det tjener sig hurtigt ind i besparelser på vedligeholdelse af drænsystemerne. Når lange strækninger af dræn skal udskiftes, kan det være en bekostelig affære og for os handler det om at vedligeholde de eksisterende dræn så godt som muligt. Jeg kan kun anbefale denne praksis til andre kommuner.

Christina Hoff, Parkforvalter ved Odense Kommune

Jordflytning, graveopgaver og planering


Vores erfarne maskinførere sætter en ære i levere præcisionsarbejde, når de graver, former og planerer jorden, så vores kunder kan realisere deres bygge- og anlægsprojekter.

Gummihjulslæsser

Teleskoplæsser

Rendegraver/gummiged

Minigraver, minilæsser, gaffeltruck

Div. jord- og entreprenørvogne

Snerydning og saltning


Når sneen falder tungt, eller et islag truer trafikken, så er der brug for et dygtigt mandskab og de rette maskiner. Vi hjælper både kommuner, virksomheder og private.

Sneplove – også til kunststofbaner!

Sneslynger m/læssetud

Sneslynger – selvkørende

Salt- og grusspredere

Fejekoste