Om os

Egekærslund A/S er ikke en helt almindelig maskinstation. Vi spotter nye interessante tendenser og produkter i markedet, som vi omsætter til nye ydelser, eller til en optimering af vores eksisterende produkter. Derfor er vi i dag en af Danmarks førende maskinstationer i anlæg og drift af boldbaner og idrætsanlæg.

Vores trofaste medarbejdere er rygraden i vores virksomhed. Deres store faglige stolthed, erfaring og grundighed er det der kendetegner Egekærslund. Det er ikke bare noget vi siger, det er en del af virksomhedens DNA.

Vi holder til i udkanten af Odense. Dette giver os muligheder for både at arbejde i Odense by og på resten af Fyn. Vi er altid lige i nærheden.

De venligste hilsner

Holdet bag Egekærslund A/S


pic

Hvad er vigtigt for os


Kvalitet og udvikling

Det er vigtigt for os, at vi hele tiden er på forkant med den nyeste viden og har en opdateret maskinpark, så vi kan fastholde vores stærke position som leverandør af kvalitetshåndværk, og en af Danmarks førende specialister i anlæg og pleje af fodbold- og idrætsanlæg.

Det er vigtigt for os, at vores landbrugskunder også i fremtiden oplever os som en fleksibel og professionel maskinstation, hvor der er styr på tingene, serviceniveauet er højt, og hvor kvalitetsstyring er en selvfølge.

Hvis du er nysgerrig på, hvad vores groundssman laver, så klik her:

Park og sport

CSR 

Det er vigtigt for os, at vi tager et socialt og samfundsmæssigt ansvar, og i praksis gør en indsats for at integrere sociale og miljømæssige hensyn i vores virksomhedsdrift.  
Vi arbejder aktivt med FN´s Verdensmål, hvor vi fokuserer på:

Verdensmål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst
Verdensmål 13: Klimaindsats
Verdensmål 17: Partnerskab for handling

Du kan læse mere om vores indsatser for at udmønte Verdensmålene her 

Læs mere

Jeg synes at de er meget innovative. Hvis der er noget de ikke kan, men som jeg gerne vil have dem til, så snakker jeg med Kurt om det, og så finder vi en eller anden rigtig god løsning. Det er dejligt at vi i fællesskab kan være med til at udvikle

Christina Hoff, Parkforvalter ved Odense Kommune

pic

Vores vision:


- At være Fyns foretrukne maskinstation og entreprenørvirksomhed, der leverer intelligent og fremtidsorienteret landbrugsdrift og pleje af grønne arealer og sportsanlæg. 
- Vi vil være branchens mest efterspurgte arbejdsplads og samarbejdspartner, fordi vi er garant for kvalitet, pålidelighed, ordentlige forhold og faglig stolthed.

pic

Vores mission:


- At hjælpe fynske kommuner, landmænd, idrætsklubber og virksomheder med fleksible og nyskabende løsninger, inden for drift og pleje af landbrugsjord, boldbaner og rekreative områder.