Egekærslund indkaldt til U21-landsholdet

Velkommen til Egekærslunds nyhedsbrev. Fire gange om året udsender vi et nyhedsbrev med diverse tips og seneste nyt fra vores virksomhed. Du kan læse om alt fra drift, udviklingsprojekter, nye samarbejder og til højaktuelle temaer som grøn omstilling og bæredygtighed.


Egekærslund siden sidst

’Kan i lige flytte vores kampvogn op på bælter? Fyns Militærhistoriske Museum på Søndre Boulevard havde købt en 60 ton tung gammel Centurion-kampvogn. Sådan en spændende opgave siger man ikke nej tak til. Da kampvognen er en museumsgenstand, var motoren blevet fyldt med beton. Jeppe udførte opgaven til perfektion..

I slutning af marts måned havde vi travlt med pleje og pasning af fodboldbanerne i Dalum og hos B1909. Grunden var at Danmark skulle spille U21-landskamp mod Schweiz på Odense Stadion og de derfor skulle bruge banerne til grundlag for deres træning. Nogen spændende og udfordrende opgaver som blev løst på fantastisk vis. Tak til medarbejderne for et fantastisk stykke arbejde og gå-på-mod.

pic


Græsset er ikke altid grønnere på den anden side

Men når Kurt og Egekærslund har været forbi kan det være. Hos Egekærslund har vi nemlig vores helt egen groundsman – Kurt Lundsgaard. Den baggrund gør at Kurt kan lave analyser af græsset og test af banerne. Denne viden bruger han til at få viden om banens udfordringer og eventuelle skadevoldere, således han kan lave den helt rette plejeplan for netop din fodboldbane.

Efter en god spilsæson trænger banerne nu her fra juni måned af til en masse pleje. Banerne er måske tyndslidte og fyldt med huller. Vi kan tilbyde jer den helt rigtige behandling af jeres baner. Vi hjælper til med både gødning, topskæring og såning ved ujævnheder m.m., men også at komme ud med vores ’propmaskine’ der knuser ’jordpropperne’ og genbruger dem som topdressing på banerne, således der sikres luft til græssets rødder. Så er banerne i kampklar til den kommende spilsæson.
Læs mere om vores serviceydelser til netop din boldbane på:
https://egekaerslund.dk/park-og-sport

pic


Når hækken skal stå skarpt

Redskaberne er holdt skarpe og klar. Nu er tiden endelig kommet. Kalenderen er booket op og hækkeklipperteamet er så småt i gang. Hækkeklipning er en opgave der både erfaring, men også et øje for både præcision og kvalitet.

Vi tilbyder vores hækkeklipperservice til både parker og kirkegårdsanlæg, men også til kommuner og virksomheder. Ved hækkeklipning bliver alt afklippet knust og findelt, hvilket minimerer behovet for opsamling.

Trænger din hæk eller dit hegn til at stå skarpt, så læs da mere på: https://egekaerslund.dk/ klipning-af-haek-og-hegn
eller kontakt os allerede nu på: 66 15 02 33.

pic


Så starter høstsæsonen 2023

Hos Egekærslund har vi to Claas mejetærskere som er klar til at hjælpe dig med høst af korn, frøgræs og raps. I dem sidder et erfarent og dygtigt landbrugsteam som er klar til hjælpe jer.

Når kornet er høstet tilbyder vi også vores hjælp til presning og halmindpakning af bigballer og minibigballer. Også her bliver der presset og pakket på den mest effektive måde og med høj kvalitet.
Ønsker du din mark høstet og dine halm presset og pakket i mini-og bigballer anno år 2023, så tøv ikke med at give os et kald på 66 15 02 33 eller på mail: hl@egekaerslund.dk. Indtil da kan du læse videre om vores arbejde indenfor høst og presning på følgende link:
https://egekaerslund.dk/hoest-og-presning

pic


Vi har købt nyt (igen)….

Vi har været en tur i Århus for at købe en HE-VA Sub Tiller til grubbesåning. Dette har vi gjort for at kunne tilbyde jer mere optimale vækstbetingelser for jeres raps eller efterafgrøder. Vi kan nu så, grubbe, gøde og lægge sneglegift ud i én og samme arbejdsgang. Ved at så samtidig med jordløsning bryder man bl.a. pløjesål eller strukturskader, hvilket giver bedre vækstbetingelser, da planternes rødder dermed har fri adgang til at udvikle sig og vokse til dybere jordlag. Planternes pælerod får hermed mulighed for at hente næringsstoffer og samtidig også vand i tørre perioder. Derudover er løsning mere bæredygtig og miljøbesparende, da der laves flere arbejdsgange på én gang og behovet for flere maskiner og dermed traktorer reduceres, hvorved dieselforbruget og CO2-udledningen formindskes.
Giv os gerne et kald på 66 15 02 33 eller kontakt;

Helle Lundsgaard
Telefon: +45 66 15 02 33
Email: hl@egekaerslund.dk

Kurt Lundsgaard
Telefon: +45 21 70 96 08
Email: kl@egekaerslund.dk,

hvis du tænker vores nye HE-VA maskine kan bruges hos netop jer.

pic